En mörk dag för fotbollen | mina tankar.

Vet att jag inte skrivit på några dagar. Men känner att jag måste skriva av mig (lite rörigt, men spelar roll) om vad som hände idag.

Hade under hela dagen sett fram emot "alla till malmö"-matchen. Järnkaminerna skulle fira sina 30 år som supporterklubb, med en fin match och en fotbollsfest utöver det vanliga.
Med cirka 2500 djurgårdare på plats kunde domaren Martin Hansson blåsa igång matchen. Enligt mig inledde inte djurgården matchen speciellt bra, men det kunde bero på skadorna och avstängningarna som hade tillkommit till den här bortamatchen. Oremo, Jonson (även kallad Grottmannen), Riddez och Kebba. Fyra viktiga spelare för de blårandiga.
Efter cirka tio spelade minuter, lyckas en malmöspelare ta sig fram längs kanten och förbi både Daniel Jarl och Jani Lyyski och slå in bollen rakt upp i nättaket.
Cirka tre minuter senare sker nästa sjukt tråkiga sak. Ett knallskott hörs, och inom loppet av några minuter hörs tre till och matchen avbryts. De visar sig komma från djugårdsläktaren...
En kille med MFF-tröja i handen får ta emot flera slag, då han verkligen står på fel ställe. Mina tankar går då tillbaks till hockeyderbyt då gnagarna slogs mot varandra på sin egen läktare, men då tänkte jag att så gör bara gnagarna... Jag hade tydligen fel. Det var nästintill ett mardrömsscenario som utspelade sig på Swedbank Stadion idag...

Efter de första knallskotten blir jag fett sur och "fan vad onödigt"-tankarna snurrar runt i mitt huvud. Sen när matchen avbryts blir jag fett trött och skäms över att vara djurgårdare. Två knallskott till smäller och matchen är definitivt över.

Det som skedde var förjävligt och jävligt onödigt!
Sådana här saker ska inte få ske...!
[Skärp säkerheten!]

Hoppas för allt i världen att vi inte får spela inför tomma läktare och 1000 miljarder i böter nu bara...

Kanske var han (eller hon för den delen) som kastade in knallskotten inte djurgårdare. Men ännu vet vi inte. Vi kan bara hoppas.
Hoppet är det sista som lämnar en...!

There's a fire starting in my heart...



Imorgon ska jag se bästa Eric Saade på Skansen. Glädje.
Det är allt jag har att säga.

♥ ♥ ♥

Vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst.


i brist på bilder, så lägger jag upp en bild på min finaste, saknade, bästa vän, som sitter och häckar i en stuga i småland ;)


tjabba, tjena, hallå!

dagarna flyter på alldeles för fort, tycker jag.
den här veckan har jag hälsat på hemma hos min farmor och farfar, grillat, klippt lugg (igen), ätit tårta (hade namnsdag den 21:a), varit på ikea, tränat, fikat lite till och utfört några små ärenden, som biblioteket till exempel. lånade tre böcker där i veckan och har redan läst ut två...

ska strax dra mig mot en nyöppnad italiensk resturang med familjen. det lär bli mys.
ny uppdatering sker om några dagar igen, hihi!

puss, hej!

Det skulle aldrig ha gått, när vi stått på så olika ställen i livet, men tiden gav oss lite grann ändå.







Ligger i min säng och suckar.
Vart fasen tog all min tid vägen?
Alla mina drömmar? Och mål?

De fastnade nog någonstans på vägen. I trasslet som ska kallas mitt hår.
Mittemellan Mariehamn och Stockholm. Vetlanda och Södertälje.
Där ligger min tid - mina drömmar och mål och sover.

Kanske ska det vara så. Att tankemaskinen slumrar till under sommarmånaderna. Vad vet jag?
En liten flicka, sexton år blott, med trassel till hår.


är det bara jag som tycker att sommarlovet går ohyggligt fort?

Kan någon förklara?



Glad tänkte jag att jag skulle lägga in lite ny musik på min iPod. Laddar ner en låt. Letar som en tok efter den och hittar den inte. Sen går jag in i itunes. ALLA mina listor är borta. Gone. Borta. Lost. Totally.
Så alltså, av någon oförklarlig anledning har mitt itunes kraschat. Kul. Fett surt.

Nu ska jag flytta över till pappa. Hejdå.

Somrar svepte fram, jorden värmde våra fötter där vi sprang. Rågen gungade och gräset växte grönt. Hela livet var så skönt.



tjolahopp!


chillar galet här hemma. Fett skönt ändå, eftersom jag har gjort någonting varje dag - kollat film, rivit lite på landet, fikat, träffat nytt folk, tränat, sovit, ätit och så vidare...

Nu ska jag lägga över bilder och sådant till min nya hårddisk. Tjillevippen!

Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav. Det, är mina drömmar vävda av.

















tjena, hallå, hej!


Nu är jag hemma i myggfria Stockholm igen. Hade en brutalt mysig vecka med min bästaste kompis och hennes familj. Vi badade, körde minigolf, kollade på tv, snackade, chillade, shoppade, bowlade, promenerade, krattade och mycket mer. 

Fick med mig en lite finare bränna hem, 10000000000 myggbett, ett stadsbesök/minne för livet och sex stycken nya klädesplagg + ett par fjäderörhängen.

Nu är det hennes tur att sova hos mig. Vi ska mysa i dagarna fyra, sen tar hon tåget ner igen.
Puss sålänge!



Detta inlägg skulle ha publicerats den 12 juli, men jag är seg och pallade inte lägga in bilderna.


Nu gör vi Småland farligt!

SDÅ BLEV DET BESTÄMT ATT JAG DRAR MED MAJA IMORGON TILL HENNES LANDSTÄLLE I SMÅLAND-. KOMMER BLI AWESOME! :DPUSS

I put my pants on one leg at the time. But they have chains, leather and diamond lines.

Hearts in the air har helt klart bästa videon, men den här tar en fantastisk andraplats!



hahaha, underbar! ;)

JAG VILL!


Jag vill att det ska vara fint väder, så att man kan fota fina solnedgångar över fält och ängar.
Jag vill se (min gud) Eric Saade.
Jag vill ha världens bästa sommarlov...
hejdå.

önsketänkande.





Plötsligt stod han framför mig. Sjungandes. Dansandes. I röd skinnjacka och en handske på ena handen. Killen jag hade på mina väggar. Killen jag hade sett ett tiotal gånger på både konserter, spelningar och signeringar. Killen jag hade autografer från överrallt. Killen som var min stora 'celebrite-love'.
Nu stod han där, två meter ifrån mig och sjöng min favoritlåt. Det bruna håret och de hasselnötsbrunaögonen lyste och jag kände hur hans utandade luft träffade rakt i mitt hjärta. Han sjöng för mig. Bara för mig.
Mina återkommande besök hade gett resultat och trots svärmarna av skrikande tjejer kom han ihåg mig. Två hjärtan hade jag fått av honom ett flertal gånger i och med signeringarna. Dubbelt så många som min syster och de flesta andra fansen.
Jag var speciell. Jag var någon för honom och det kändes. Det var fantastiskt! Glädjekänslorna spirade i kroppen och jag kunde inte låta bli att hoppa. Han log. Jag vände mig om, av vana, för att se vem han log mot, men det var bara han och jag i salen. Jag och Han. Nu och föralltid.


I got no switch to stop my fantasies.

BÄST JUST NU!
dör vid 2.00!! (A)

I'd rather be with you. Say you want the same thing too.







Var som sagt i Sickla idag och fick inte med mig mindre än elva grejer hem. Alla sakerna ovan plus två par assköna shorts från Gina Tricot. Jag är mer än nöjd!

Beat keeps pumping and my feet keep dancing. Come get close.
















Jag och min pollypåse♥ ;)











Ett stycke bilder från femtimmarsresan mot Åland. Imorgon kommer bilder från hur det såg ut och vad vi gjorde när vi kom fram.

Think I'm free, but I'm not, like I'm killed by a cop!





Hej, hej!


Åland var great! En mysig stad med soligt väder och ett par snygga killar. Har testat att både åka segway (vilket var skitkul!) och att cykla runt på Åland. Annars har jag badat både ute och inne, kollat på Dirty Dancing, käkat asgod mat och tagit cirka 500 bilder.
Fick med mig ett par espandrillos, en hatt och en parfym hem och massa godis från båten! Kan visa lite bilder sen...

Nu ska jag förflytta mig till Sickla. Finns lite smågrejer jag behöver.
Hare gott, igelkott!

P.S. Eric Saades nya skiva äger!! [Saade Vol. 1] Därav rubriken... 'Killed by a cop' heter låten. D.S.