Varför tar skolan upp all fritid?? Det är väl ändå inte meningen??

Ja, jag vet att jag inte har skrivit på länge. Men jag har inte suttit vid datorn sen typ i fredags och idag är det tisdag. Sen har vi massa läxor också. Inte kul. Matte till imorgon, halvt klar, franska prov på torsdag, måste plugga mer, so power point om islam till torsdag, började nu. Jag vet, jag lämnar allt till imorgon och det suger. Just nu har jag verkligen ingen ork att plugga. Måste göra klart matten och plugga mer franska.

Egentligen vill jag:
...ha en systemkamera och bara fota! <3 :)
...inte ha några läxor eller prov eller någonting som har med skolan att göra som man måste göra hemma!
...ha en moped. Jag gillar känslan mer och mer... :)
...gå och sova nu, men har jag tid med det?! Svar: Nej...
...läsa en bok och bara ta det lugnt
...sitta vid datorn och fixa med min iPod och göra allt som jag vill på datorn...
...spela fotboll, träna. Ge gärnet!

Det här hoppas jag verkligen INTE händer mig:
Jag blir ***** magsjuk som mina syrror!
Jag får dåligt på franska provet...
Jag hinner inte klart med so:n...
Jag är skittrött imorgon...

Nej, nu måste jag faktiskt gå och göra klart matteläxan. Någon dag när jag har tid, när skolan inte tar upp nio tiondelar av den, ska jag ladda upp lite bilder på mina nya kläder som jag köpte i forum i söndags. Ja, men det blir när jag har tid...

Nu har min iPod laddat klart iaf... :)
Puss och kram!! <3 <3


Anna Ternheim

anna ternheim

Mina ögonlock håller på att falla ihop. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött... :S det är konstigt. Jag kanske somnar framför idol, haha.
Men jag sitter här och tänker på hur mycket jag vill gå på Anna Ternheim i november. ASMYCKET! Hon är så bra. Fast de har inte släppt biljetterna till hennes stockholmskonsert än, så jag får vänta lite till... Men det vore väldigt kul att gå på konserten.

Nu ska jag snart gå upp på ip och se när mina tränare spelar match. Förra gången jag såg dem så vann de med 10-0, tror jag. Nu ska de möta Ingarö. Få se hur det går. Och imorgon har jag match. Den börjar klockan 10 i Nynäshamn! Vi ska samlas kvart över åtta vid en parkering. Jag måste gå upp klockan sju, precis som när jag går till skolan. :O Aja, men man säger ju inte nej till fotboll.

Nu börjar deras match om 12 minuter...
Puss och kram!

hollywood.se

Tidigare idag gick jag i på siten www.hollywood.se för att se om dem hade några roliga grejer. De här är mina favoriter...


Det här linnet var ascoolt tycker jag.... :)


och den här gillade jag verkligen! Vill ha!!! ;)

Snart kommer Amaia tror jag... :) Kul.
Hugs! <3

Jag borde starta en smyckesbutik... (A) haha..

När jag kom hem från skolan så blev jag pysselsugen och det här var det jag gjorde... Jag blev faktiskt ganska så nöjd, för det var typ så jag tänkte att de skulle se ut... :P


Örhängen av ståltråd och enkla tråkiga armband från h&m...


Armband gjort på nästan samma sätt... iaf med samma material... ;)


och de här örhängena som jag gjorde ska jag ge till min farmor... haha


Men nu måste jag äta. Är vrålhungrig.
Puss och kram!

"But friday I´m in love..."

Nu sitter jag här igen framför datorn. Haha. Nej, men idag i skolan hände det inget speciellt förutom att vi inte hade någon so och vi fick sluta klockan 13.10. :) och på svenskan fick vi en ny bok...



Det är typ en deckare och om en månad ska vi ha läst ut den... iaf, efter skolan vid tre var det sång som alla fredagar. Idag sjöng jag samma filmlåtar som alltid, men med lite bakgrundsmusik. Det var lite svårt faktiskt.
Ikväll blir det nog Idol och/eller mina tränares match på ip.
Nu ska jag lägga in ett inlägg med bilder på det jag pysslade idag... :)
Puss

Velamsund

Nu har jag ätit middag och direkt efter så gick jag tillbaka hit. Hahah. Idag SKA jag se på Idol. För i förrgår när jag skulle det, så fastnade jag här och sen var klockan kvart i nio och då var jag tvungen att göra matsäck till igår, så då missade jag det och igår var jag på träning. Så idag SKA jag se det. Först nu ska jag berätta om Velamsund där vi var igår. 

Vi kom fram typ kvart över nio och då skulle vi göra någon friluftsliv grej. På den första stationen skulle vi lära oss att laga spaghetti i ett stormkök/trianglakök. Det gick sådär. Det tog jättelångtid för vattnet att koka upp, men läraren som höll i den stationen tyckte att vi var duktiga ändå.
Sen kom vi till den andra och det var en knop-station. Fast där fanns det ingen lärare och ingen i min klass visste hur man gjorde knopar, så vi gick vidare. Men vi hittade inga fler stationer och lärarna som gick med oss visste ingenting. Så vi gick tills vi kom till en parkering och det låg typ en båtklubb där. Då tyckte den ena läraren att vi skulle ringa en gympalärare som skulle säga vart vi skulle gå och den andra läraren tyckte att vi skulle gå tillbaka. Samtidigt så sa typ alla i min klass att vi var hungriga och ville stanna där och äta (fast klockan var bara tio). Så då gjorde vi det. Alla förutom några killar gick längst ut på bryggan och satte sig där och åt sin matsäck. Det var trevligt. Men efter typ tre minuter så visslade lärarna på oss och då skulle vi tydligen gå tillbaka. Fast vi satt kvar lite till... (A) Sen gick vi iaf tillbaka och sen började orienteringen. Jag och Julia orienterade tillsammans och vi kollade på kartan jättenoga och så, men när tiden var ute så hade vi bara hittat en(!) kontroll. Ja, lite smått pinsamt, men jaa. Jag tyckte iaf att vi var duktiga... Sen slutade vi tio över ett. Nice! Fast vi fick typ vänta på bussen i en halvtimme, fast den egentligen skulle gå när vi hade varit där i top minuter. Det var dåligt. Fast vi hade kul ändå. Vi roade oss med att kasta småstenar på killarna.



Victor, Petter, Erik och Danny i min klass...


Jag hittade värsta myrstacken i skogen...


När vi hittade den första (och enda) kontrollen!


Nu: Idol!!
Puss

Så var det torsdag igen...

och två dagar sen jag bloggade sist. Förlåt, men jag hinner verkligen inte. Hoppas det blir bättre nästa år, men det tror jag eftersom jag får en egen dator då... :)

Idag har jag iaf varit i skolan (vilken överasskning!). Vi hade först franska på morgonen. Glosförhör. Det gick ganska bra, hoppas på alla rätt. Efter glosförhöret gick vi till den andra gruppen och kollade på en konstig fransk film. :S Iaf, så slutade lektionen efter det. Sen hade vi idrott. Det var softboll. Ganska så tråkigt. Efter det så hade vi... nej, nu förstår jag om ni tröttnar, men jag ska inte ta resten av dagen. Bara lite om so:n och musiken och bildprofilen. Oj, det blev visst hela dagen ändå. Förlåt. 
Ni som har tröttnat kan börja läsa det stycket som kommer efter det här:

Okej, iaf så sa våran so lärare idag på so:n att han skulle vara hemma med sin dotter imorgon så då slutar vi 13.10 istället för 14.35 :D och på musiken hade vi roligt faktiskt. Jag, Julia och Molly skulle skriva en låt. Det gick sådär. Jag tycker att det är assvårt! Men ja, det går säkert bra när man har kommit in i det. Sist men inte minst ville jag berätta att på profilen satt vi ute på ett berg och ritade av träd. Det var lite roligt men på slutet blev det väldigt kallt...

Här kommer en bild som är tagen direkt efter klassfotot förra veckan. Mest för Emelie ♥


Jag står på mittenraden längst till höger ifall ni undrar...

Nu ska jag ladda upp lite bilder... :P
Puss och kram

Mardi - Tuesday - Tisdag

Okej, nu är jag hemma igen. Eller egentligen kom jag hem för typ en timme sen, men jag var tvungen att laga lite mat. Köttbullar och färskpasta. Nu väntar jag bara på min syster så ska vi äta och så kommer de andra två hem om en timme eller två...

Här kommer bilderna jag lovade att ladda upp: :)



Dagens armband. Båda är typ från 80-talet. Mammas gamla. Det översta hittade jag i en låda i morse. Jag tröttnade på de andra jag hade hela tiden och jag älskar det "nya"! <3 Det understa har jag haft i typ hundra år, men jag älskar det fortfarande... :)



Den här hittade jag i min garderob i går. Den fick jag av min moster som födelsedagspresent i höstas och så har jag inte vetat hur jag ska använda den, förräns igår... :) 



Så här ser den ut på...

Nu börjar idol om två minuter och det måste jag se... haha ;)
Puss och kram!

Shine <3 älskar, älskar, älskar!

Idag sitter jag inte vid datorn förrän nu, pga en liten syster. ;) Iaf så kom jag hem vid tre idag. Sista lektionen var franska. Inte för att jag tror att ni vill veta det, men så var det. Fick lite glosor och en liten text i läxa till på torsdag och imorgon har vi orienteringsdag i Velamsund... :S aja, men det går säkert bra.
Nu ska jag snart på fiol och när jag kommer hem därifrån så ska jag lägga upp lite bilder...

puss


iOktember

Sitter och lyssnar på iOktember. Älskar låten Shine. ♥ Jag har nördat den hela helgen. ;)

Här hittar ni deras fyra låtar:
http://www.myspace.com/ioktember


Idag var det en vanlig, ganska tråkig dag i skolan. Men vi slutade tio i två som alla måndaga och det är jätteskönt. Nu måste jag träna fiol och göra lite läxor. Ikväll blir det träning. Får se hur mycket jag orkar. Jag är ganska så trött efter helgen. Men det blir säkert kul. :)

 ♥ ♥ ♥


Fotbollshelg

Nu kom jag nästan alldeles nyss hem från Åkersberga. Där jag spelade match med 95:orna. Vi vann med 3-1! :) Det var roligt, fast väldigt varmt. Sen när jag kom hem var jag ashungrig och så tittade jag lite i kylskåpet och så, men jag hittade ingenting och sen längst in i frysen hittade jag lite pyttipanna som jag stekte och åt upp snabbt. ;) Jag skulle få åka med en tjej klockan halv nio och gissa när jag fick gå upp då. Jo, pappa väckte mig kvart i sju. Precis som när jag ska gå till skolan. Jag var så sjukt trött då...

Matchen igår förlorade vi med 4-2 och vi spelade verkligen inte lika bra som förra matchen. Men det var kul ändå.
Nu sitter jag kollar på djurgårsmatchen på tv och Djurgårn leder med 4-0!! Asså, man tror nästan att det är en dröm. 4-0 mot bp!!! :D

Nu måste jag se klart på matchen och sen ska jag duscha!
Puss och kram

Lördag

Hej! :)
Igår hade vi läxförhöret på hinduismen och det kändes som om det gick ganska så bra. Det var bara sju ord man skulle förklara. Typ världens minsta prov. Men det var skönt. Efter so:n slutade vi och det var väldigt skönt. Sen hade jag sång och efter det åkte jag och pappa till forum för att köpa present åt min kusin som jag ska till idag. Hon fyllde 10 år i onsdags. :) Iaf efter det så sjussade pappa mig till mina småkusiner och sen var jag där hela kvällen. Det var roligt. De är så himla söta och ni skulle hört när den minsta skrattade. Hon skrattar asgulligt. <3 Sen hämtade vi alla deras gosedjur och kastade ner dem i spjälsängen. Sen klättrade dem i och kastade ur alla igen. Haha. Sen skulle tydligen jag och den äldsta leka att vi skulle sova. Men hennes säng var tvungen att vara perfekt. Så hon höll på jättelänge och bäddade och fixade. Till slut "somnade" vi och då höll hon på och skulle vara ett spöke, haha. :D Men det var roligt...

Idag blir det match och sen ska jag på kusinens kalas. :)
Nu måste jag gå och äta lunch. Tror jag det blir några pizzabitar :)

Puss och kram


Skansen idag...

Okej, nu har jag inte skrivit på ganska så länge. Men, you know, skolan går före... :(

Igår hade vi iaf ett ganska stort läxförhör på cellen (biologi). Jag tyckte att det gick ganska så bra. När vi hade ett prov på det i sjuan så klarade jag det inte. Jag fick omprov... :( inte bra. Men jag tror att det gick bättre nu.
Sen till i måndags hade vi kemi-läxa, som jag faktiskt förstod någonting av och till igår hade vi typ 20 franska glosor. Men vi fick inget förhör på dem pga att två tjejer i min grupp inte "visste" att vi hade läxa. För en gångs skull ville jag ha förhör, men då fick jag det inte. Aja, vi ska ha det imorgon istället och då med typ fem till glosor. Så jag har en liten trevlig franska läxa som ligger och väntar. Så där ca 25 glosor.

Idag så var vi på skansen med skolan. Vi skulle typ ta hand om några sjuor. Vi gick en tipspromenad om grejerna på skansen. Det var inte så lätt och ganska så tråkigt. Men vi slapp sitta i skolan och ha tråkigt iaf och vi slutade typ klockan ett... :)
Idag kom gossip girl säsong 2 ut på dvd också! <3 Fast jag får nog inte den förrän jag fyller år eller något sådant. Det är faktiskt inte så långt kvar dit. Typ en och en halv månad!
Just det. Min äldsta kusin fyllde 10 år idag också! :D Ska fira henne på söndag...

Och imorgon så blir det skola på förmiddagen och sen halv ett ska vi på teater, alla niorna. Min matte/fysik/tekniklärare sa att den handlade om Hamlet. Får se om den är bra. Nu väntar läxorna otåligt på mig, haha... Har suttit här sen klockan två, så det börjar bli dags att göra dem...

En ultramegatråkig läxlista:
franska glosor, typ 25 stycken...
svenska, typ 15 frågor om boken "Tusen gånger starkare"
engelska, oregelbundna verb
matte, typ 6 stycken uppgifter
plugga inför det stora läxförhöret på hinduismen, SO, på fredag!



Bild tagen av Maja på Skansen idag...
tyckte att den blev ganska så bra...


Ikväll blir det träning också... :)
Ha det bra! Puss och kram!! <3 <3




Sitter och kollar på lite väskor, skor och smycken

Preston SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Superduperasmegasnygga skor!!! <3 
399 kr, nelly.com (dålig bild, blev
jättesuddig när man skulle göra den större)




Alla smyckerna är från cocoo.se...



Coola skor... <3 asos.com, 582 kr...



Snygg väska... men det ser ut som om det är sammet... :S
aja, den kostar iaf bara 175 kronor hos asos.com


Röda converse, 407.50 kr, asos.com <3


Nu måste jag gå och byta om. Snart kommer Alice... :)
Puss och kram! <3

Gratis program att ladda ner

http://pcforalla.idg.se/2.4476

Här finns ganska många olika program att ladda ner. Typ bildredigeringsprogram, cd-brännare och mycket mer. Jag tyckte att det fanns ganska många bra och roliga program här...

Höst.

Hej hopp!
Så var det söndag igen. Igår spelade jag match. Vi förlorade med 4-2, men det var typ våran bästa match på väldigt lång tid. Så det var roligt.
Sen på kvällen blev vi bjudna till farmor och farfar på middag och det var trevligt. Vi åt grillade biffar och potatis. Farmor lagar alltid asgod mat, och så var det den här gången också. Sen kollade vi på barcelona matchen på tv. Jag tror att den slutade 2-0, jag kommer inte riktigt ihåg. Zlatan gjorde iaf första målet och Messi gjorde det andra.

Hela den här helgen har jag frusit lite mer än vanligt. Jag tror att det börjar bli höst ute. Det är lite härligt, fast jag vill fortfarande ha sommarlov. Det var så skönt att kunna göra vad man vill och typ gå och bada hela tiden och så. Fast det är ändå bra med hösten, eftersom jag fyller år då. Men det är fortfarande ganska långt kvar (lite mindre än två månader).

Idag ska jag träffa Alice tror jag. Hon och min syrra ska typ spela in musikvideor till låtarna som de ar spelat in och då måste dem ha lite hjälp. Sen på eftermiddagen ska jag nog se när två av mina tränare spelar match. Haha, det kan bli kul. Undra om dem är så bra som dem säger?! :P 



Jag skriver senare! Nu ska jag ladda ner något program åt min syrra... och sen kanske jag skriver ett inlägg om mig...
Puss och kram

Lite inredning

Här om dagen satt jag och kollade lite på hm home grejerna. Dem här tyckte jag var snyggast:


Allt från H&M home...
Längst ner till höger är det ett leopardmönstrat påslakan, ifall ni undrar...

PUSS

Jag vet att livet kommer att ta slut, men jag vet inte när...

Hejsan hoppsan! Nu är det äntligen fredag! :D Idag så hade vi vanliga lektioner och dagen var som alla andra. Nu ska jag snart dra iväg till boovallen och se på några lag som spelar och i helgen blir det match, läxor :( och andra roliga grejer. Har tyvärr inga bilder från idag, men här kommer en annan:




Ska bli bättre på att fota oftare... lovar... :)
Kärlek

"I forgot to say out loud how beautiful you really are"

Hej, hej! Här sitter jag och kollar på Gossip Girl.... :) jag är verkligen helt fast vid det. Det är så bra! <3
Men idag har jag iaf varit i skolan som vanligt. Vi hade skolfoto idag faktiskt. Jag tror att det gick bra, men jag är väldigt nyfiken nu hur dem blev. ;) I min klass skulle alla rött och vitt på sig, fast helst en vit tröja och en röd slips. Iaf, sen på eftermiddagen fotades hela högstadiet på skolgården. Vi får se hur det blir sen. Jag hade solen i ögonen, så det blev kanske inte så bra...

Iaf så var dagen ganska så skön... nu ska jag titta klart på gossip girl och sen måste jag göra lite läxor!
Puss och kram

A just det, rubriken är en mening från låten Please don´t leave me med Pink...


090909


Dagens och gårdagens outfit...

Kom hem vid typ fyra idag. :( Men det var för att vi var tvungna att stanna och ha elevtid i kemi... och jag skriver inte förrän nu... haha, men det var för att jag var tvungen att se på gossip girl... :D
Så jag har inte hunnit göra så mycket. Bara äta några frallor, som vi bakade på hemkunskapen, vara på datorn och se gossip girl.

Nu måste jag göra lite läxor och ikväll blir det träning...
Så, puss och kram


Måste man verkligen fylla i det här??

Idag hade vi temadag som ni kanske har läst. Vi var i dn och expressen-huset. Det var ganska så roligt. :)
Först samlades vi i ett rum som dem kallade för löpsedelsrummet. Där fanns det massa inramade löpsedlar. Den som hade sålt bäst var den som handlade om kungen och drottningens bröllopskyss. Den blev såld i ca 1 000 000 exemplar. Sen gick vi i i filmrummet. Där såg vi på en film om hur det går till när de gör tidningen. Filmen var ungefär en kvart. Sen fick vi gå in i en datasal typ och där gjorde vi, två och två, en sida i en tidning. Man kunde välja mellan dn och expressen och sen fanns det nöje, kultur,sport, nyheter och webb att välja mellan också. På datorn fanns det en text och några bilder, men rubriken och hur bilderna skulle sitta fick man välja själv. Min grupp (vi var 3) gjorde en om Beyoncé. Haha, den blev inte så jättesnygg, tycker jag... Sen skulle hela klassen göra en löpsedel tillsammans. Först var vi tvungna att komma på vad det skulle stå på den. Många tyckte att det skulle vara något med svininfluensan, men till slut blev det: Ellinor och de 20 dvärgarna. Jag vet faktiskt inte riktigt varför. Alla stod på knä förutom Ellinor som skulle vara den långa... haha! Ja, men den blev ganska så snygg.
Efter besöket där på bakom rubrikerna så åkte vi några stycken till slussen och mcdonalds för att äta lunch. Jag tog en mcchicken (tror att den heter så) med pommes frites och cola. Sen tog jag bussen hem och lite senare hade jag fiol.

Nu måste jag gå ner och äta middag... :)
Hejdå! Okej, puss...


Tänk att ha 18 barn och snart få det 19:de!!

Hon väntar sitt 19:e barn
Hon väntar sitt 19:e barn


Helt sjukt!!!

Mot bussen...

Nu ska jag snart gå iväg till bussen. Vi har temadag idag (fast utan något speciellt tema). Vi ska till dn-huset. Jag tror att det kan bli roligt. :) Sen är det fiol ikväll också. Får se hur det går, eftersom jag inte tränar så ofta (inte bra). Men det går säkert bra. Nu ska jag fixa det sista och sen ska jag gå.

Puss och kram


It´s time for dinner!

Nu ska jag gå ner och äta middag och sen blir det träning :D


Här har ni ett collage med bilder från dif-dagen... <3 :)



Kärlek <3

Sammanfattning av helgen

Hej alla! Eftersom jag knappt har skrivit något i helgen så blir det ett sammanfattningsinlägg nu... :)

Först fredagen:
Kort och skön dag, precis som alla fredagar :) Efter skolan var det sång och jag fick några nya låtar som jag och massa andra ska sjunga på musikskolans "födelsedagskonsert". Det skulle typ vara ett filmtema så låtarna var typ från några kända filmer....


Gabriellas sång <3 - Så som i himmelen


My heart will go on - Titanic


Singing in the rain - typ; Singing in the rain (lång början)

Under kvällen så hände det inte så mycket. Slappande i soffan, tror jag, fick lite ont i halsen efter sången (fick ondare under helgen, men det kommer vi till sen).


Sen kom lördagen: ;)
Vid halv tio gick jag och mina systrar till pappa för att åka tillsammans med honom ut till Kaknäs och Djurgårdsdagen. :) Det var roligt. Vi såg när a-laget tränade och sen fick vi lite autografer.


Det här är ett foto från förra året på mig och Sebastian Rajalakso
som han skrev sin autograf på... :D


Vi stannade inte så länge där ute eftersom jag skulle spela match med 95:orna. Från början var vi typ bara 10 stycken som skulle spela, men sen blev vi typ 16 och en av mina syrror och några av hennes fotbollskompisar var med. Iaf, matchen slutade 1-1 och det var ganska så bra. A just det, det var en tjej i motståndarlaget som hade, seriöst, damp. Asså när det typ var en kvart kvar av matchen så blev hon assur varje gång hon missade mål. När hon hade gjort det några gånger (de gånger jag inte lyckades stoppa henne) så höll hon allvarligt på att börja gråta. Och sen gick hon nästan på våran målvakt. Hon var helt störd och det är inte likt mig att säga så till någon.
Efter matchen stannade vi kvar är på boovallen och såg när det andra 95-laget spelade match (jag tror att de vann med 3-2 eller 2-1) och jag och min andra gick runt lite där (det var fotbollensdag) och jag vann en kexchoklad på chokladhjulet. :D Och sen fick vi typ sju stycken djurgårdstatueringar (hahah :D) fast vi bara ville ha en... :) Jag satte en på insidan av min handled...


Hahahah! :D

Sen åkte vi hem och jag duschade och slappade... :)

Och sist men inte minst söndagen:
Mamma lånade en liten grön bil, som luktade jätteäckligt, eftersom vi skulle åka till landet snabbt bara över eftermiddagen. Där högg vi ved och lastade in den i vedhuset och mormor plockade lingon. :) Sen fikade vi. Bullar och saft... :) Efter det fortsatte vi att köra ved med skottkärran och sen åkte vi hem. Under hela söndagen så hade jag ont i halsen och det var ganska så jobbigt... :(

Ja, och nu sitter jag här och har ont i handen och snorar. Inte kul. Nej, jag ska inte vara negativ... ;)

Puss och kram!!


Mot landet

Nu åker jag med familjen till landet, över dagen. Jag hinner inte lägga in några bilder från igår nu, så det kanske blir ikväll. Vi får se... kanske, kanske inte.

Puss och kram!

Bilder från dagen


Molly och Maja längst fram...


Arvid ska hjälpa Victor att knyta upp alla rep... (A)


Hahah! Rasmus ska alltid spela gitarr och här kom Graciela och
berättade hur han skulle göra...



Skön video enbart om Rasmus...



Typ den bästa bilden (från idag) när nästan hela klassen är med...


Maja <3

Nu finns det inga fler roliga bilder...
Så puss, kram och godnatt!

Kladdkaka

Jag åt kladdkaka för kanske en timme sen, men jag känner hur den ligger kvar i magen. Man ska aldrig äta två bitar kladdkaka (förutom om man är jättehungrig eller väldigt, väldigt sugen och i vissa andra nödfall), att jag aldrig lär mig... :(

Nu lägger jag in bilderna från dagen i datorn, så snart kommer ett inlägg med bara bilder...

Imorgon börjar jag inte förrän 09.35 och det är väldigt skönt tycker jag. Extra skönt är det eftersom det är på fredagar då man är extra trött... och sen under dagen har vi bara fyra lektioner och det är också skönt. Fast dem är ganska så långa - matte, engelska, svenska och so.

Kärlek

Gossip Girl <3

Sitter och kollar på Gossip Girl på femman nu. De är repris på säsong 1...


... och Nate är helt klart snyggast! <3

Friidrottsdag

Idag var det friidrottsdag. Vi började klockan 8.30 med friidrott. Då var det kast med liten boll... Det gick inte så jättebra. Sen blev det 100 meter, längdhopp, slungboll och kula. Längdhopp var roligast. Som längst hoppade jag 3.45 meter... :) Typ halv tio började löpningen. Lärarna hade gjort en bana runt området som var 4.2 km. Jag och Fia powerwalkade och joggade. Det tog 48 minuter... (A) När jag tänker på det nu efteråt, låter det som om vi gick jättelångsamt, men vi hade en bra fart och stannade bara en gång - vid vätskestationen.
Efter lunch hade vi samarbetsövningar vid Kockan. Det var roligt, men vi kunde inte göra alla, för vid några stationer fanns det inga grejer och när vi skulle göra den sista började dem att plocka undan... Iaf så slutade vi typ halv två och det var skönt.




Den här gjorde jag alldeles nyss i ett jättebra bildredigeringsprogram - Picasa 3...
Tyckte att den blev ganska bra...



Puss och kram!

Idag är det tisdag...

Idag är jag trött i benen. Hade träning igår och halva var typ springträning, imorse hade vi friidrott på idrotten och vid fem cyklade jag fram och tillbaka till fiolen (typ 4 km)... (Och där fick du veta att jag var på fiol idag också, bra va?? ;))
Annars har dagen varit rätt okej. Vi hade fysik, svenska, matte, franska och biologi. På franskan hade vi glosförhör. Det gick inte så jättebra. Jag kunde nästan all. Fyllde i alla förutom en... Men när min franskalärare tog pappret så sa han att det såg bra ut... fast jag tror inte att det kan bli så mycket bättre än det vi hade i torsdag. Då fick jag 19,5 av 20,5 och jag siktar på mvg, så det var ju bra. Hoppas jag lyckas på det här också...
A just det, våran biologilärare kom på idag, andra lektionen, att vi bara hade 40 min biologi istället för 50. Det tyckte jag var dåligt eftersom biologi är tråkigt och lite svårt. Så nu ska dem ändra schemat så vi får 50 minuter... :(




Fotade lite efter middagen... Den bästa blev så här...
Nu fick jag lust att fota lite till och få till dem där asbra bilderna... tror att jag ska gå och göra det...

Kärlek...